iPhone 5

De iPhone 5 is inmiddels ruim drie maanden geleden gelanceerd en enkel in het eerste verkoopweekend gingen al ruim vijf miljoen toestellen wereldwijd als warme broodjes over de toonbank. De huidige prijs voor een los toestel is nu ruim zevenhonderd euro. De iPhone 5 wordt inmiddels, in combinatie met een abonnement, door vrijwel iedere provider in Nederland aangeboden. De consument kan de iPhone 5 dus te kust en te keur bestellen. Goedkoop prepaid bellen met de iPhone 5 is ook mogelijk

Vodafone

De iPhone 5 bestellen kan online bijvoorbeeld op de website van provider Vodafone. Zo kan de iPhone 5 worden aangeschaft bij een tweejarig abonnement van zestig euro per maand. Er dient dan nog wel ruim honderd euro betaald te worden bij aanvang van het abonnement. Voor een kleine tien euro kan het spiksplinternieuwe toestel worden verzekerd.

Verzekering

Het verzekering van een iPhone 5 is geen gekke gedachte. Dit te meer, omdat de winkelwaarde van de telefoon zo hoog is. Onlangs kwam nog naar buiten dat in Amsterdam zeer veel zogeheten smartphone bendes actief zijn. Deze criminelen proberen in het nachtleven diverse smartphones buit te maken, om deze illegaal weer door te verkopen.

Online bestellen

De iPhone 5 is verder op diverse plaatsen op het World Wide Web te bestellen. Ook als los toestel zonder dat de consument te maken krijgt met de vaste maandelijkse lasten, die een abonnement met zich meedraagt.